Mansion Atmosphere is een officiële distributeur van The Country Candle Company in Nederland en België.

The Country Candle Company is een bedrijf gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Gelegen in het hart van het landelijke Hampshire binnen de grenzen van het South Downs National Park. Zij gieten al hun kaarsen, riet verspreiders (diffuser) en wax melts met de hand in het schilderachtige dorpje Farringdon. Alle producten zijn veganistisch, GMO-vrij, palmolievrij en worden door The Country Candle Company in het Verenigd Koninkrijk gemaakt.

Collecties

Wonderwick

De collecties die Mansion Atmosphere aanbiedt bestaan uit ‘Wonderwick’ en ‘The Country Candle Company’. De collectie van Wonderwick bestaat uit verschillende geurkaarsen en diffusers.  Wonderwick is een hoogontwikkelde en verfijnde collectie, ontworpen om gewone kaarsen en diffusers te overtreffen. De houten lonten produceren een rustgevend, knisperend geluid als ze branden, terwijl de geur verder verspreid wordt. De diffusers van Wonderwick vullen de lucht met een luxe geur voor ongeveer drie tot vier maanden. Er zijn zes verschillende geuren van Wonderwick verkrijgbaar, die in de showroom te beleven zijn.

The Country Candle Company

De overige producten van The Country Candle Company bestaan uit verschillende collecties; Happy Hour Scents, Pastel Scents, Polka Dot Scents, Sentiments Scents, Noël Scents, Reed Diffusers, Tin Scent Candles en Wax Melts. Dit zijn collecties die inspelen op de verschillende seizoenen en feestdagen. Deze producten zijn allemaal te zien en beleven in de showroom van Mansion Atmosphere. In de showroom worden altijd de meest actuele collecties vertoond. Deze zijn onderverdeeld in basis, voorjaar/zomer en najaar/kerst.